Peugeot 308 SW NETTO DEAL ACTIE

 • NETTO DEAL ACTIE! OP=OP!
 • Rijklaarprijzen!
 • Zo lang de voorraad strekt! OP=OP!

Peugeot 308 SW
SW - StationWagon 1.2 PureTech 130pk "TECH EDITION"
€ 3990,-
Voordeel
OF
Te koop vanaf
€ 34.440
€ 30.450
Private Lease vanaf

€ 445 p.m.
79 bezoekers bestelden deze auto
Offerte
 • NETTO DEAL ACTIE op de Peugeot 308 SW - StationWagon 1.2 PureTech 130pk "TECH EDITION" voor € 30.450,-! Zolang de voorraad strekt! OP=OP!
 • De strak en sportief gelijnde Peugeot 308 SW is een auto die u bij de eerste kennismaking al doet verlangen om er in te rijden. Hij heeft met zijn royale afmetingen en vloeiende lijnen een bijzonder uitnodigend karakter. De expressieve nieuwe voorzijde is direct herkenbaar met in het midden de Peugeot-leeuw.
 • Private Lease vanaf € 445,- per maand op basis van 48 maanden en 10.000 km per jaar. Prijzen zijn incl. btw. Vraag naar de voorwaarden!
Offerte aanvragen
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voordat de actie afloopt. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U heeft een vraag over de
Heeft u vragen over dit model of over de actie? Laat het ons weten. Stel uw vraag in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u.

Ik heb een vraag

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

.