Mitsubishi Outlander NETTO DEAL ACTIE!

 • NETTO DEAL-ACTIE!
 • Rijklaarprijs en direct rijden voor € 39.995,-!
 • Zo lang de voorraad strekt! OP=OP!

Mitsubishi Outlander
2.0 ClearTec 2WD CVT Intense+ (7 zitplaatsen)
€ 5373,-
Voordeel
Te koop vanaf
€ 45.368
€ 39.995
27 bezoekers bestelden deze auto
Offerte aanvragen
 • Deze nieuwe Mitsubishi Outlander Intense+ Edition met 7 zitplaatsen bieden wij u aan met een korting van € 5.373,-!
 • Krachtige prestaties die je van een robuuste SUV mag verwachten! Met de flexibel in te delen zitplaatsen voor meer passagiers of extra bagage, en een indrukwekkend krachtige benzinemotor, voelt deze SUV zich net zo thuis in de stad als ver daarbuiten. De solide, krachtige looks verraden zijn onvergelijkbare verfijning, robuuste eigenschappen en rijprestaties. Van zijn zelfbewuste front tot de fraai afgewerkte achterzijde: de uitstraling van de Outlander belooft ongeëvenaard SUV-rijplezier. Een royale interieurruimte, rijk uitgerust met hoogwaardige technologie. Voeg daarbij de flexibel in te delen zitplaatsen en de enorme bagageruimte en je bent startklaar voor elke reis. De Outlander werd ontwikkeld met veiligheid als uitgangspunt. Hij beschikt standaard over een uitgebreid pakket innovatieve veiligheidsvoorzieningen die niet alleen jou bescherming bieden, maar ook je passagiers en medeweggebruikers.
Offerte aanvragen
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voordat de actie afloopt. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U heeft een vraag over de
Heeft u vragen over dit model of over de actie? Laat het ons weten. Stel uw vraag in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u.

Ik heb een vraag

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.