Mitsubishi ASX NETTO DEAL ACTIE!

 • NETTO DEAL-ACTIE!
 • Rijklaarprijs voor € 29.945,-!
 • Zo lang de voorraad strekt! OP=OP!

Mitsubishi ASX
1.6 LIFE
€ 4400,-
Voordeel
Te koop vanaf
€ 26.490
€ 22.090
11 bezoekers bestelden deze auto
Offerte aanvragen
 • Deze nieuwe Mitsubishi ASX NETTO DEAL bieden wij u aan al voor € 22.090,-! In diverse kleuren op voorraad!
 • Mitsubishi ASX is je ideale reisgenoot voor elke dag. Met zijn opgefriste, stoere en robuuste front- en achterdesign oogst de nieuwe ASX overal bewonderende blikken. Met zijn brede, solide design en veelzijdige bagageruimte gaat hij geen uitdaging uit de weg. Wat je bestemming ook is, onderweg is het volop genieten. Daarbij blijf je altijd in contact met de wereld om je heen, dankzij de modernste infotainment en slimme technologie die de markt te bieden heeft.
 • Met zijn indrukwekkende front, dat wordt bepaald door prominente LED-koplampunits, een uitgesproken grille en krachtige carrosserielijnen, is de ASX een verschijning die overal bewonderende blikken oproept. De nieuwe ASX biedt volop ruimte voor reisplezier in stijl voor vijf volwassenen. Daarbij zit hij vol met hoogwaardig afgewerkte details en doordachte voorzieningen voor ontspannen reizen en om alles uit het leven te halen. Onze geavanceerde veiligheidssystemen bieden onderweg optimale bescherming aan jou en je passagiers.
Offerte aanvragen
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voordat de actie afloopt. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U heeft een vraag over de
Heeft u vragen over dit model of over de actie? Laat het ons weten. Stel uw vraag in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u.

Ik heb een vraag

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.