Hyundai IONIQ EV NETTO DEALS!

 • NETTO DEALS!
 • Voor € 26.250 Rijklaar excl. BTW - 4% bijtelling!!
 • OP=OP! Zo lang de voorraad strekt!

Hyundai IONIQ EV - 4%
EV COMFORT 120pk AUTOMAAT
€ ,-
Voordeel
Te koop vanaf
€ 26.250
€ 26.250
24 bezoekers bestelden deze auto
Offerte aanvragen
 • Auto Palace NETTO DEAL op de Hyundai IONIQ EV voor € 26.250,- excl. BTW Rijklaar! Vraag naar de standaarduitrusting, opties en beschikbaarheid! OP=OP! Hyunadi IONIQ EV voor € 26.250,- met 4% bijtelling en in diverse kleuren direct leverbaar!
 • De nieuwe Hyundai IONIQ legt de lat hoog. In elk opzicht. Van zijn geavanceerde volledig elektrisch aandrijflijn en zijn opvallende, unieke design tot zijn praktische gebruiksmogelijkheden en vooruitstrevende technologieën. De IONIQ is niet zomaar een auto: hij belichaamt de toekomst van automobiliteit en maakt de hele beleving van autorijden bijzonder energie-efficiënt en plezierig. Wil jij ook elektrisch rijden? Hyundai maakt het direct mogelijk. De Hyundai IONIQ Electric is namelijk uit voorraad leverbaar. Zakelijk rijders profiteren daarom dit jaar nog van een gunstige 4 % bijtelling.
Offerte aanvragen
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voordat de actie afloopt. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U heeft een vraag over de
Heeft u vragen over dit model of over de actie? Laat het ons weten. Stel uw vraag in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u.

Ik heb een vraag

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

.