Hyundai IONIQ EV NETTO DEALS!

 • NETTO DEALS!
 • Voor € 29.990 Rijklaar! - 4% bijtelling tot 2024
 • OP=OP! Zo lang de voorraad strekt!

Hyundai IONIQ EV - 4%
EV COMFORT 120pk AUTOMAAT
€ 5000,-
Voordeel
OF
Te koop vanaf
€ 34.990
€ 29.990
Lease vanaf

€ 489 p.m.
43 bezoekers bestelden deze auto
Offerte aanvragen
 • Auto Palace NETTO DEAL op de Hyundai IONIQ EV voor € 29.990,- Rijklaar! Vraag naar de standaarduitrusting, opties en beschikbaarheid! OP=OP! Hyunadi IONIQ EV voor € 26.250,- met 4% bijtelling en in diverse kleuren direct leverbaar!
 • - 4% bijtelling tot 2024 - 220 km bereik - Navigatie - Achteruitrijcamera - Adaptieve Cruise Control - Metallic lak - Climate Control
 • De nieuwe Hyundai IONIQ legt de lat hoog. In elk opzicht. Van zijn geavanceerde volledig elektrisch aandrijflijn en zijn opvallende, unieke design tot zijn praktische gebruiksmogelijkheden en vooruitstrevende technologieën. De IONIQ is niet zomaar een auto: hij belichaamt de toekomst van automobiliteit en maakt de hele beleving van autorijden bijzonder energie-efficiënt en plezierig. Wil jij ook elektrisch rijden? Hyundai maakt het direct mogelijk. De Hyundai IONIQ Electric is namelijk uit voorraad leverbaar. Zakelijk rijders profiteren daarom dit jaar nog van een gunstige 4 % bijtelling.
 • Private Lease € 489,- per maand op basis van 60 maanden en 10.000 km per jaar!
Offerte aanvragen
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voordat de actie afloopt. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U heeft een vraag over de
Heeft u vragen over dit model of over de actie? Laat het ons weten. Stel uw vraag in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u.

Ik heb een vraag

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

.