Hyundai i30 NETTO DEAL-ACTIE!

 • VoorjaarVOORDEEL!
 • NETTO DEAL-ACTIE voor € 23.950 Rijklaar!
 • OP=OP!

Hyundai i30 FB
Fastback T-GDI Comfort
€ 1500,-
Voordeel
Te koop vanaf
€ 25.450
€ 23.950
9 bezoekers bestelden deze auto
Offerte aanvragen
 • De aflopende daklijn, de stijlvolle contouren, de elegante vormgeving van het dashboard en het gebruik van mooie materialen zorgen voor een premiumgevoel van kwaliteit en ruimte. Dat is de aandacht voor detail die past bij een fastback. De Comfort uitvoering beschikt onder andere over: - Achteruitrijcamera met dynamische hulplijnen -Airconditioning, volautomatisch met 2 zones -Apple Carplay -DAB+ -Lichtsensor -Navigatiesysteem incl. 8.0-inch
 • Auto Palace NETTO DEAL-ACTIE op de Hyundai i30 Fastback Rijklaar! Vraag naar de standaarduitrusting, opties en beschikbaarheid! OP=OP!
Offerte aanvragen
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voordat de actie afloopt. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U heeft een vraag over de
Heeft u vragen over dit model of over de actie? Laat het ons weten. Stel uw vraag in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u.

Ik heb een vraag

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

.