Citroën C4 CACTUS NETTO DEAL-ACTIE!

 • Private Lease C4 Cactus vanaf € 385,- p/mnd
 • NETTO DEAL-ACTIE voor € 22.245 Rijklaar!
 • OP=OP!

Citroën C4 Cactus Origins
Cactus 1.2 PureTech 110pk S&S Origins
€ 3779,-
Voordeel
OF
Te koop vanaf
€ 26.224
€ 22.445
Private Lease vanaf

€ 385 p.m.
21 bezoekers bestelden deze auto
Offerte aanvragen
 • Auto Palace NETTO DEAL-ACTIE op de Citroën C4 CACTUS Origins voor € 22.445 Rijklaar! Vraag naar de standaarduitrusting, opties en beschikbaarheid! OP=OP!
 • De vernieuwde C4 Cactus is met zijn moderne technologieën en motoren een serieuze speler binnen zijn segment en onderscheidt zich bovendien door zijn unieke karakter en comfort. Het is de eerste auto in Europa die is voorzien van een veersysteem met Progressive Hydraulic Cushions™ (PHC) en de eerste auto ter wereld met Advanced Comfort Seats®. Het resultaat is een onovertroffen rijcomfort dat, bij uitstek, in de praktijk moet worden ervaren!
 • Private lease vanaf € 385,- op basis van een contract van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar!
Citroën C4 SpaceTourer
SpaceTourer 1.2 PureTech 130pk S&S Business
€ 2634,-
Voordeel
OF
Te koop vanaf
€ 28.579
€ 25.945
Private Lease vanaf

€ 510 p.m.
17 bezoekers bestelden deze auto
Offerte aanvragen
 • Auto Palace NETTO DEAL-ACTIE op de Citroën C4 SpaceTourer Business voor € 25.945 Rijklaar! Vraag naar de standaarduitrusting, opties en beschikbaarheid! OP=OP!
 • Citroën C4 Picasso is Citroën C4 Spacetourer geworden. Nieuwe naam, net zo excellent. Citroën C4 SpaceTourer onderscheidt zich direct door zijn dynamische en moderne design. Hij heeft een unieke carrosserievorm met dynamische en vloeiende lijnen, een gedurfd uiterlijk en een chique uitstraling. Het geslaagde uiterlijk wordt verder verfraaid door de glanzend zwarte chevrons met een verchroomde rand op de achterklep, de dynamische en krachtige voorzijde, het optioneel zwart uitgevoerde dak en de dakbogen in de kleur Silver.
 • Private lease vanaf € 510,- op basis van een contract van 48 maanden en 10.000 kilometer per jaar!
Offerte aanvragen
Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voordat de actie afloopt. Vul uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.
U heeft een vraag over de
Heeft u vragen over dit model of over de actie? Laat het ons weten. Stel uw vraag in het formulier en we nemen zo snel mogelijk contact met u.

Ik heb een vraag

  Ik ga ermee akkoord dat mijn gegevens worden gebruikt voor het afhandelen van mijn aanvraag en bevestig dat de door mij ingevulde gegevens correct zijn.

  Contactreden valt binnen deze categorie:
  Autorelevante informatie.

  De lead wordt opgevolgd door:
  De vestiging(en).

  Terugkoppeling op dit formulier gebeurt via:
  E-mail, telefoon.

.